kvalitet produceras i lappo

LEVERANSSÄKER OCH PÅLITLIG BEARBETNING FÖR INDUSTRI

Vi är en allomfattande processleverantör för alla bearbetnings-, monterings- och underleverantörsbehov i andra generationen. Våra produktionsanläggningar ligger i Lappo med bra transportförbindelser. Genom ett omfattande och närliggande samarbetsnätverk utför vi även ytbehandling, målning, härdning, nitrering och krävande svetsning.

Våra kunder består av företag i olika branscher, från små företag till börsnoterade företag både i Finland och internationellt.
Våra styrkor är bearbetning och kännedom av specialmaterial och vi bearbetar mycket krävande material för industrier inom tryckkärl, skogsmasskiner, processindustri och många fler.

Kvalitet
En högkvalitativ produkt skapas av högkvalitativa komponenter. En hög kvalitetsstandard är en självklarhet för oss och vi arbetar enligt ISO 9001-standarden.
Leveranssäkerhet
Löften är till för att hållas. Därför levererar vi alla våra produkter exakt enligt överenskommelse. Vi mäter vår leveranssäkerhet och den ligger på utmärkt nivå.
Ansvar och ansvarstagande
Vi engagerar oss i vårt arbete med entreprenörsanda. Vi förstår vår egen- och kundens roll och tar ansvar för att kundens leveranskedja ska lyckas på bästa möjliga sätt.
Kompetens
Hos oss arbetar man enbart som proffs inom bearbetning - ingen arbetar med enbart utbyten av arbetsstycken. Förutom professionell personal har vi färdiga nätverk för målning och ytbehandling.
Långa kundrelationer
Vi värderar ett djupt samarbete. En del företag har vi samarbetat tillsammans med under hela vår 20-åriga historia.
Föregående bild
Nästa bild

Bearbetning

Vi är inte bara professionella inom maskinbearbetning. Vi implementerar heltäckande lösningar för krävande användning.

maskinpark

Kvalitet skapas tillsammans med skicklig personal och en mångsidig produktion. Bekanta dig med vår makinpark.

Kontakta oss

Har du utmanande bearbetning i åtanke? Utmana oss.